hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

  • Fri, 12 Oct 2018 06:03:51 GMT
  • , kl.08:03

Mitt mål er nådd

Ettermiddagsturen

Jeg satte meg et mål for denne uken og det var å komme meg ut på tur på ettermiddagene sammen med min samboer. Jeg har ikke vært særlig god på å legge meg opp rutiner knyttet til dette med å være skikkelig fysisk aktiv på den tiden av døgnet. Det er noe med det å legge det opp til å bli en rutine. Min største utfordring er alle unnskyldningene om hvorfor det ikke passer akkurat nå... Jeg merker at jeg jobber i et yrke der det kreves at jeg er 100% på både psykisk og fysisk i løpet av en hel arbeidsdag. Og da har det bare blitt sånn at å trene eller gå tur en ettermiddag frister svært lite. Da frister en god serie på tv enda mer. Spesielt nå i disse høsttider da det er kommet så utrolig mye gøy å se. Dette gjelder da spesielt de ukene jentene ikke er her. Det er som om kroppen heller vil slappe av fremfor å bygge opp enda mer energi. Eller vertfall den delen av hjernen som elsker å bare daffe på sofaen.

 

MEN.. Denne uken har jeg kommet et steg nærmere målet. Jeg har vært på en hel kveldstur rundt Hålandsvannet som er like i nærheten av der vi bor. Det er litt takket være min samboer, da det var hans påfunn å begynne å gå litt turer på ettermiddagene igjen. Det jeg merket da vi begynte å gå var først og fremst hvor tungt det føltes. Jeg fikk litt sjokk over hvor dårlig form jeg faktisk er i. Det gikk seg heldigvis til i løpet av turen. Det kjekke med denne turen er at det er en del å se på rundt oss. Jeg klarte ikke å dy meg og bare måtte knipse litt bilder fra truen. 

 

 

God helg alle lesere <3 

 

https://advrl.com/563/71558/2-c

Kommentarer (0)

Skriv en ny kommentar